Категорії Інформація
Каси Додати подію
Не наші гроші
09 лютого 2020

Не наші гроші

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

Не наші гроші в Дніпрі

Щоб Ви робили, якби випадково знайшли чемоданчик, в якому знаходиться без малого 2 мільйони фунтів стерлінгів? Саме така історія трапилася з героєм п'єси Рея Куні Генрі. Що ж йому робити? І що для нього приготувала лиходійка-доля?

Хаос і фарс у виставі

Відомий англійський драматург Рей Куні - майстер своєї справи. Всі його п'єси - це суміш неймовірних історій, повної непонятки, авангардизму і ще купи всього. Іноді дуже важко зрозуміти, що взагалі відбувається на сцені. Але в цьому і вся принадність! Дивовижні діалоги і неймовірні пригоди, в які потрапляють герої вистав, змушують глядачів реготати і тремтіти від жаху, дивуватися витримці і з цікавістю чекати розв'язки.
П'єса «Не наші гроші» - крута історія про те, що може трапитися з тим, хто візьме собі чуже. Постійні пригоди, непередбачені візити і навіть труп - і це ще не повний список того, з чим зустрінеться головний герой. На сцені з театралами познайомляться учасники фарсу:

  • Генрі і Джейн Перкінс
  • Бетті і Віктор Джонсон
  • Білл

І інші яскраві та неординарні персонажі.

Нічого не зрозуміло!

Щоб потрапити в цікавий світ театрального хаосу, нестримних веселощів, смутку і фарсу варто купити квитки, та 9 грудня 2018 року відвідати Академічний театр імені Лесі Українки в Кам'янському. Вас чекає відмінне проведення часу з іскрометним і не завжди зрозумілим англійським гумором, який змусить сміятися і не розуміти ніж все закінчитися до самого кінця події. А так само не забувайте відвідувати нашу театральну афішу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код