Категорії Інформація
Каси Додати подію
НЕРВЫ
04 червня 2021

НЕРВЫ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Культурно-спортивний центр «Шинник»
м. Дніпро, пр-т Богдана Хмельницького, 118А

Про подію

«НЕРВЫ» концерт на честь 10 річчя в Дніпрі

У 2020 році рок-групі «НЕРВЫ» виповнюється 10 років. За цей час колектив перетворився в справжню міцну банду, яка об’їздила на своєму фірмовому автобусі вздовж і поперек всі країни СНД і Європи. Зараз «НЕРВЫ» на чолі з незмінним лідером Женєю Мільковським — це вже не майбутнє рок-музики, а рок сьогоднішній, який веде за собою ціле покоління слухачів, небайдужих до долі живої музики в нашій країні.

На рахунку у групи безліч премій. У дискографії «НЕРВЫ» шість офіційних альбомів, останній з яких «Слэм и депрессия» (2019) прослухали понад десять мільйонів чоловік, не кажучи вже про величезний тур в його підтримку й аншлагові концерти в кожному з міст.

Можливо, радіостанції в більшості своїй і не часто крутять треки «НЕРВОВ», зате їх пісні можна чути в кожному дворі по всій країні. Композиції групи служать саундтреками і до молодіжних серіалів.

Окрема глава творчості групи — це кліпи. Останнім часом Женя Мільковський сам пише сценарії та сам виступає режисером. Кліпи «Самый дорогой человек» і «Зажигалки» набрали мільйони переглядів на YouTube та є прикладом не тільки професійної роботи з відеоматеріалом, але й вказують на хороший смак і широкий кругозір.

Але за ці десять років не все було так гладко. Були свої злети і свої падіння. Одне залишалося незмінним: це працьовитість, повага до музики та невичерпний талант Жені Мільковського, у якого завжди знайдеться та сама пісня, яка потрапить прямо в серце мільйонів слухачів. «НЕРВЫ» люблять, і «НЕРВЫ» люблять у відповідь. Їх пісні тому доказ.

4 червня на парковій зоні арт-заводу «Механіка» група «НЕРВЫ» збирає всіх шанувальників, друзів та всіх хто заздрить, щоб гучно відсвяткувати свій ювілей та згадати, з чого все починалося. Женя Мільковський обіцяє з’явитися в несподіваному амплуа і те, що майбутнє шоу не залишить нікого байдужим. Всі хіти, круті аранжування і улюблені пісні з кращим звуком і світлом.

Приготуйтеся відкрити нову главу улюбленої групи та увійти в історію рок-музики разом з усіма!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код