Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оксана Пекун
28 січня 2023

Оксана Пекун

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури Машинобудівників
м. Дніпро, вул. Робоча, 166

Про подію

Співачка і телеведуча, народна артистка України Оксана Пекун постійно перебуває у вирі найактуальніших подій у країні. З початку великомасштабного вторгнення рашистів в Україну співачка взяла участь у десятках благодійних концертів для захисників Вітчизни у різних містах і селищах України, виступала у багатьох волонтерських теле- і радіоефірах.

За понад чвертьвіковий період активних виступів на українській естраді Оксана Пекун провела сотні концертів по усій Україні, здобула прихильність як вишуканих поціновувачів української пісні, так і широких мас простих любителів неповторних народних мелодій найвіддаленіших регіонів України. Адже як музична керівниця і незмінна ведуча телепрограми "Фольк-music' Першого Національного разом із своєю командою вона віднайшла більше півтора тисячі маловідомих українських народних пісень і повернула їх до життя у виконанні зірок української естради та популярних молодіжних гуртів.

Оксана Пекун - людина з активною життєвою позицією, співачка, що постійно самовдосконалюється, готує нові музичні дарунки своїм шанувальникам, усім любителям наймелодійнішої у світі української пісні.

У ці дні Оксана Пекун разом з однодумцями Tusa agency вирушає у концертний тур містами України, щоб ще раз представити численним шанувальникам свої популярні пісні і частину зібраних коштів перерахувати на потреби нашим Захисникам.

То ж до зустрічі з Вами, наші слухачі, на святі української пісні!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код