Категорії Інформація
Каси Додати подію
Остання жінка сеньйора Хуана
27 січня 2019

Остання жінка сеньйора Хуана

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки (Основна сцена)
пл. 250-річчя міста, 2 г. м.Кам'янське

Про подію

О, дон Хуан!

Ви неодмінно чули про загадкового Дона Хуана. Хто ж він? Чому його так люблять жінки і що він робить такого, щоб привернути до себе їх обожнювання?

Новий погляд

Романтична мелодрама за п'єсою Л. Жуховицького Остання жінка сеньйора Хуана подарує Вам море приємних емоцій і відчуттів. Це - історія про таємничий і неперевершеному іспанця - спокусника Хуана, яка не залишить байдужим нікого. Ви зможете 2,5 години насолоджуватися прекрасною грою акторів, розкривати таємниці цього спекотного мачо, співпереживати йому і ненавидіти. Ви побачите абсолютно нову історію про кохання, печаль, смуток, спокуси і пороки.
Кожен глядач матиме можливість зануритися в світ цікавого і незвичайного життя сеньйора Хуана, а також поступово розкривати його, дізнаватися всі секрети і страшні або не дуже таємниці.

Тільки найкращі в спекталкі «Остання жінка сеньйора Хуана»

29 листопада в Дніпрі Ви зможете побачити спектакль Академічного музично-драматичного театру імені Лесі українки. Створили, продумали, прожили і являють світу цей твір метри театральної сцени:

  • Борис Рева
  • Ірина Кохан
  • Анатолій Вертій
  • Олександра Івлюшкіна
  • Олександр Нагорний
  • Ольга Онискевич
  • Алла Білоус

І багато інших талановитих і неперевершених митців. Поспішайте купити квитки, ціна на які 50-100 гривень. І насолоджуйтеся прем'єрою дивовижної вистави, яка, повірте, стане Вашою улюбленою в 2018 році!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код