Категорії Інформація
Каси Додати подію
POLYAKOVA «Співаємо українською». Безпечний концерт у метро
12 березня 2023

POLYAKOVA «Співаємо українською». Безпечний концерт у метро

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ст. м. «Вокзальна»
Дніпро, Ст. м. «Вокзальна»

Про подію

Безпечний концерт Полякової у метро в місті Дніпро

Головна блондинка країни Ольга Полякова нарешті приїздить у Дніпро, щоб провести концерт для місцевих мешканців та гостей міста. А відбудеться він 5 лютого та, ніде інде, а у метро на станції «Вокзальна».

Так, так! Вам не почулося, свої пісні Ольга Полякова презентує не у театрі чи концертній залі, а у справжнісінькому метро. Адже які часи, такі й концерти. А вони повинні бути сьогодні максимально безпечними. Тому було й обрано метро, щоб у разі повітряної тривоги концерт не скасовувати. Ба більше, саме метро надасть події певного антуражу та символічності.

Гайда купувати квитки та дивитися інші концерти у Дніпрі на афіші сайту «Kontramarka».

Кращі пісні Олі Полякової

Насправді це буде не перший захід української співачки у метро. Вона вже виступала с подібними концертами у Харкові минулих років під час карантину та цього року вже під час війни. Та не дивлячись на те, де співає Оля, всі її концерти неймовірні та яскраві.

Чи буде цього разу щось особливе? Так, буде! Кожна пісня співачки перекладена на українську. Наприклад, «Шльопки» або «Гей секундочку». Тепер творчість Олі Полякової звучить рідною мовою. Тож приходьте й насолоджуйтесь! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код