Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART LE CONCERT
18 грудня 2021

Rock MOZART LE CONCERT

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Дніпрі!

18 грудня 2021 року на сцені Дніпропетровського академічного театру опери та балету гостей театру очікує неймовірна вистава - рок-опера Rock MOZART Le Concert в Дніпрі. Це абсолютно новий формат опери, у якого вже мільйони прихильників по всьому світу. У центрі уваги - доля великого музичного генія і новатора, ім'я якого міцно закарбовано в світову історію музики. Вольфганг Амадей Моцарт - не просто обдарований композитор, він залишається талантом серед талантів. Ви доторкнетеся до його унікальному дару і доленосних подій біографії за допомогою крутого рок-бенду і семи знаменитих солістів.

У житті цього австрійського композитора зустрічалося чимало дивовижних протиріч. Ймовірно, частину з них можна пояснити складними відносинами з власним батьком, який теж писав музику і був видатним скрипковим талантом. На противагу його тиску Моцарт взяв за дружину Констанцію Вебер і прийняв ще безліч рішень, які позначилися на його творчому шляху. Він дуже цінував дружбу і підтримку рідної сестри Нанерль, а його дивне суперництво з Сальєрі до сих пір залишається предметом здогадок.

Неймовірне шоу в форматі рок-опери

Але ми поговоримо про це докладно мовою музики на нашій масштабній театралізованій виставі. У цьому нам допоможуть більше сотні артистів, які представлять деталі життя генія на сцені в супроводі хору та симфонічного оркестру. Глави та поворотні моменти життя Моцарта викладені в 28 крутих рок-хітах, які виконають для нас семеро зіркових солістів французькою мовою. Також на глядачів чекають ретельно підібрані декорації, стилізовані в історичному ключі  костюми і сучасна сценографія.

Вже з моменту першої своєї постановки в Парижі восени 2009 року MOZART L'Opera Rock чекав оглушливий успіх, яким незмінно зустрічала її публіка як у Франції, так і в інших країнах. Крім того, вона стала першим в історії мюзиклом, який спеціально зняли у форматі 3D, що також допомагає їй досі завойовувати серця найдосвідченіших глядачів. Завойовувати, закохувати і знайомити їх з єдиною справжньою пристрастю в житті Моцарта - такою різною і безкомпромісною - музикою.

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Безліч чудових музичних концертів в афіші Дніпра дивіться у нас на Контрамарка.

Яку сучасну оперу не можна пропустити в Дніпрі? Знамениту рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  1. Абсолютно новий формат і феєричне шоу
  2. У центрі оповідання - життя великого генія
  3. Неймовірна кількість талантів на одній сцені
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код