Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 травня 2021

ROCK SYMPHONY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський театр опери та балету
проспект Дмитра Яворницького, 72А

Про подію

ROCK SYMPHONY в Дніпрі!

Дорогі Глядачі!

Скасовані раніше концерти ROCK SYMPHONY в Дніпрі відбудуться 31 травня 2021 року в безпечному форматі з дотриманням всіх карантинних вимог і заповнюваністю залу на 50% в шаховій розсадці.

Квитки, придбані на концерти в 2020 році, дійсні на нові дати 2021 року.

Концерти ROCK SYMPHONY переносяться на більш безпечний період для їх повноцінного проведення відповідно до придбаних глядачами квитків.

Соціальна відповідальність наших проектів - залишитися рентабельними і не підвести глядачів. Ми впевнені, що концерти як результат творчої діяльності мають велику вагу для культурного розвитку України.

Ваші ROCK SYMPHONY

31 травня 2021 року в Дніпровському академічному театрі опери та балету відбудеться концерт ROCK SYMPHONY в Дніпрі! Музиканти представлять нову програму в двох відділеннях з антрактом. Вас чекає неймовірно потужна енергетика і 160 артистів на одній сцені. Всі музичні інструменти створять єдине  звукове поле, яке ви відчуєте кожною клітинкою тіла!

Концерт з новою програмою

Наш концерт - це цілісне полотно. Тут задіяні спецефекти, режисерські рішення і сценографія. В результаті всі глядачі отримують особливе сприйняття музики і розкривають для себе її драматургію. Кожен присутній в залі - повноцінний учасник нашого шоу і його незабутньої атмосфери. Вам відкриється вся палітра емоцій — від нестримного захоплення до ліричної елегії. Відчуття виникають по наростаючій і це не випадковість, а спеціально вибудувана композиція, яка підводить нас до насиченого і динамічного фіналу у віртуозному виконанні.

Недарма ROCK SYMPHONY - шоу, яке припало до смаку глядачам будь-якого віку. Тому що справжнє мистецтво не визнає кордонів і стереотипів. Щоб потрапити на концерт ROCK SYMPHONY в Дніпрі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

 Куди піти в Дніпрі? На концерт ROCK SYMPHONY!

  1.  Масштабне шоу
  2.  Нова програма
  3.  Незабутня енергія рок-хітів у виконанні симфонічних інструментів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код