Категорії Інформація
Каси Додати подію
Скрипаль на даху
21 травня 2023

Скрипаль на даху

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
м. Дніпро, вул. Воскресенська (колишня Леніна), 5

Про подію

Скрипаль на даху - знаменитий мюзикл у Дніпрі!

Є вистави, які з перших секунд вражають своєю легкістю, і в той же час глибиною. Ті, що змушують замислитися про вічне і проживати життя героїв разом з ними. Одним з таких є мюзикл «Скрипаль на даху».

Трішки історії

Це - одна з найвідоміших бродвейських вистав. Музику до нього написав Джеррі Бок, а надихнула його п'єса Шолома Алейхема «Поминальна молитва». Це історія про життя євреїв на території України на початку минулого століття. Сказ про кохання, смутку, національні традиції, віру в Бога. Він змушує замислитися над сенсом буття і не залишає байдужим.

Вперше мюзикл був поставлений 22 вересня 1964 на Бродвеї. Він став однією з найвідоміших і успішних постановок. У 1971 році був випущений фільм за мотивами даної вистави. За роки постановок мюзикл отримав масу нагород, а головне, величезну любов глядачів.

Хава Нагіла в Дніпрі

Якщо Ви бажаєте поринути в казковий світ єврейських пісень і танців, відчути всю пишноту дореволюційної України, поспішайте придбати квитки на виставу, яка відбудеться 25 листопада. Їх ціна абсолютно доступна, а Вас чекає 2,5 години чудової музики, неабияких пристрастей і дивовижною акторської гри. Адже над мюзиклом працювали метри театральної сцени:

  • Володимир Назаров
  • Ольга Костюкова
  • Юрій Беднік
  • Олексій Коваленко
  • Тетяна Лоза

Приходьте в Дніпровський академічний театр в Дніпрі і подаруйте собі одну з кращих вистав 2018 року. Адже Вам неодмінно потрібно дізнатися, як складеться життя головних героїв, і яке відношення до цього має скрипаль на даху.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код