Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 грудня 2018

Студія «Квартал 95» Новорічний Тур

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дніпровський державний цирк
Січеславська Набережна, 33, Дніпро

Про подію

Зустрічайте Квартал 95 в Дніпровському цирку

Новорічний тур від студії "Квартал 95" - яскраве і незабутнє, креативне шоу від провідних українських коміків, яке не можна пропустити. Свіжа програма, наповнена традиційним гумором від вітчизняних зірок, не залишить байдужим глядача. Незважаючи на свій насичений графік, улюблений "Квартал 95" хоче провести 2018 разом з вами в своєму Новорічному турі. Програма як завжди порадує відданих фанатів і тих, хто тільки познайомився з творчістю студії:

  •  авторські жарти;
  •  нові теми;
  •  ексклюзивні номери;
  •  безліч мініатюр і приємних несподіванок.

Поспішайте замовити квитки - такий захід не можна пропустити, до того ж це прекрасний привід зібратися з друзями і близькими на передноворічний концерт. Ніщо не замінить живих емоцій в лайв-форматі - відчуйте різницю між переглядом ролика в Інтернеті і безпосередньо в залі! Поринути в позитив і відсунути всі турботи можна зовсім скоро і в вашому місті!

Встигни купити квитки на концерт

Замовити та придбати квитки на 120-хвилинний концерт, який буде проходити в Дніпрі 21 грудня о 20:00 за адресою Січеславська набережна, 33 (Дніпровський державний цирк) можна на сайті або за телефоном. Вартість - від 450 до 1490 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код