Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 листопада 2021

Ethno-Jazz 360⁰ "SV Savana"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

"SV SAVANA" в Києві!

У Київському Планетарії відбудеться повнокупольне шоу «Etno-music 360⁰»  від гурту «SV Savana» в Києві! У програмі прозвучить авторська музика, навіяна іспанськими, африканськими та індійськими мотивами. У  композиціях ви почуєте суміш джазу, фламенко, класики та імпровізації сучасні мелодії та прянощі сходу. На вас чекає неймовірна подорож по планеті Земля. Краєвиди гір, лісів, морів та озер з висоти пташиного польоту. Найбільші міста світу з висоти  планетарної орбіти. За один вечір побуваєте у Києві, Бомбеї, Мадриді  та Нью-Йорку. Побачите туманності, галактики та безмежний простір Всесвіту.

Повнокупольне шоу «Etno-music 360⁰» у Київському Планетарії

Що може бути краще, ніж линути за музичними мотивами і спостерігати неймовірні повнокупольні проекції нашої Зоряної зали? Завдяки проекту ARTSpace, це стало реальністю!

Щоб потрапити на повнокупольне шоу «Etno-music 360⁰»  від гурту «SV Savana» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 550 до 800 гривень. Ще більше подій у Київському Планетарії шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Києві? На повнокупольне шоу «Etno-music 360⁰»  від гурту «SV Savana»!

  1. Неймовірна музична подорож
  2. Віртуозні музиканти
  3. Різноманітна програма та яскраві враження

У програмі концерту:

  • World music
  • Jazz
  • World beat
  • Flamenco
  • Guitar music

Склад «SV Savana»:

Михайло Кримов — бас-гітара, джазова зірка України, композитор і аранжувальник, лауреат міжнародних джазових фестивалів, автор оригінальних прийомів гри на бас- гітарі та контрабасі. В минулому учасник відомого джаз-рок гурту «Кредо».

Сергій Пучков — табла, барабанщик-перкусіоніст. Навчався в музичній академії в м. Нагпур, Індія. Засновник гурту «Небесна ріка», співпрацює з відомими музикантами Індії та всього світу.

Володимир Стеценко — гітара. Виконує в основному авторську музику, що утворюється на стику різних стилів і напрямків. Учасник різних гітарних і джазових фестивалей. Громадянин світу, гастролює по Центральній Америці, Франції, Люксембургу та Україні.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код