Категорії Інформація
Каси Додати подію
Лісова пісня
27 квітня 2024

Лісова пісня

Ціна: 100-300 грн

Дніпровський академічний театр драми і комедії
м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 97
Купити квиток
100-300 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Лісова пісня"

Тривалість події — 80 хвилин.
27 квіт., субота

Про подію

Драма-феєрія «Лісова пісня» у театрі драми і комедії у Дніпрі

7 квітня у театрі «ДРАМіКОМ» у Дніпрі за п’єсою Лесі Українки відбудеться вистава «Лісова пісня». Це трагічна та красива казка про любов, яку безперечно потрібно хоч раз подивитися дорослим та дітям.

В цій виставі бездоганне все – сюжет, костюми, спецефекти, музика, акторська гра. Тож запрошуємо купити квитки на подію та всією родиною відкрити для себе таємницю лісової пісні.

Ми також пропонуємо відвідати й інші події театру драми і комедії у Дніпрі. Розклад їх можна подивитися на афіші порталу.

Сюжет вистави «Лісова пісня»

Спектакль «Лісова пісня» можна зі всією упевненістю назвати дитячою виставою, бо поєднує у собі реальне та фантастичне, елементи казки, але водночас сюжет вражає філософською глибиною, красою поетичних образів.

У виставі глядачі будуть блукати лісовими стежками волинського лісу, познайомляться з мавками, русалками та іншими міфічними істотами. Провідною у сюжеті є любовна лінія, кохання між Мавкою та Лукашем, між зовсім різними світами.  Те кохання трагічне, але як каже головна героїня твору «Я в серці маю те, що не вмирає!». Тож справжнє кохання буде жити завжди! 

Приходьте почути та відчути силу лісової пісні! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код