Категории Информация
Кассы Добавить событие
Казацкие развлечения
03 июня 2018

Казацкие развлечения

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Днепровский государственный цирк
Сичеславская Набережная, 33, Днепр

О событии

Державна циркова компанія України вперше презентує у Дніпровському державному цирку яскраву національну циркову програму «Козацькі забави».

Це не зовсім звичайна вистава, а скоріш циркове шоу, де однією сюжетною лінією пов’язані різноманітні жанри циркового мистецтва та народні традиції України.

За сценарієм вистави, до України, знайомитись з культурою та звичаями нашого народу, прибули головні герої програми — британські туристи(клоунське тріо «Маріпоса»).

Подорожуючи країною, вони, разом з товариством веселих, спритних акробатів на батуті, дотепних та сміливих еквілібристів на першах, поринають у яскраву неповторну атмосферу українського етносу.

На арені свою силу продемонструють юні силові жонглери — учасники телешоу «Україна має талант», здивує і вправний козак, що закидає картоплю у казан на 11-метрову висоту, та незвичний коваль (артист з колесом Сіра), велика кількість дресированих хижих і домашніх тварин та птахів потішить глядача. Британських туристів та глядачів приємно здивують відтворення свята в ніч на Івана Купала, з традиційним танцями, яскравими костюмами та ворожінням дівчат!

І, справжнім апогеєм вистави стануть козацькі розваги на Хортиці, у виконанні акробатів на підкидних дошках та кінно-акробатичного ансамблю «Вершники України», де найбільш відтворено національні звичаї!!!!!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код